Transport Gratuit! La comenzi mai mari de 150 Ron
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cum comand?

Magazinul animarket iti ofera posibilitatea sa cumperi produsele de care ai nevoie fie prin comanda telefonica, fie prin completarea formularului de comanda online.

Comanda online – alegeti produsul sau produsele pe care doriti sa le comandati, adaugati-le in cos si finalizati comanda. Odata ajunsi in cosul de cumparaturi, veti avea intreaga lista cu produse comandate, pretul, cantitatea (care poate fi modificata in cazul in care doriti) si posibilitatea sa alegeti judetul in care doriti sa se efectueze transportul. In cazul in care esti un utilizator nou sau nu ti-ai creat inca un cont in magazinul animarket.ro, ai posibilitatea sa il creezi in 2-3 minute.

Facturarea comenzii se poate face fi pe persoana fizica fie persoana juridica. Este necesara completarea campurilor cu Nume, Prenume, Adresa, Judet, Oras, unde doriti sa se efectueze livrarea si trebuie sa selectati modalitatea de plata pe care doriti sa o folositi fie numerar sau ramburs, fie prin ordin de plata.

Inainte de a plasa comanda, trebuie sa cititi cu atentia lista de termeni si conditii, sa bifati ca sunteti de acord si le acceptati, iar comanda dumneavoastra va fi trimisa.

Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis Non-Stop, asadar va asteptam sa ne vizitati la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

Comanda telefonica – Toti cei care vor sa apeleze la comenzile telefonice, au la dispozitie numarul de telefon 0773 324 766.

si pot efectua astfel de comanzi de Luni pana Vineri intre orele 10:00-16:00.

2022 - Toate drepturile rezervate - DANCE PAPER SRL

web design by Dow Media