Transport Gratuit! La comenzi mai mari de 150 Ron

Livrarea produselor comandate pe site-ul www.animarket.ro este efectuată în următoarele condiții:

 1. Termenul de livrare al Produselor comandate este maxim 10 zile lucrătoare de la momentul încasării platii de către Vânzător. În cazul plăților online pe site sau prin ordin de plată, momentul încasării prețului este ziua în care este vizibil în contul bancar al Vânzătorului întregul preț.
 2. În cazul în care Produsul comandat nu se află pe stoc și poate fi comandat, Vânzătorul va comunica Cumpărătorului acest lucru precum și termenul de livrare. Cumpărătorul ia la cunostință faptul că, pentru produsele care nu se afla in stoc, timpul de livrare variaza in functie de nivelul de productie existent la fabrica in momentul in care se lanseaza comanda, iar termenul de livrare comunicat de Vanzator este unul estimativ, termenul final de livrare nefiind garantat in nici un fel si Vanzatorul nu se obliga sa livreze Produsele inauntrul acelui termen de livrare decat in situatia in care Produsele respective au ajuns din nou pe stoc in depozitele Vanzatorului. Pentru evitarea oricaror neclaritati, in nici un caz termenul de livrare estimate de Cumparator pentru produsele comandate nu poate fi mai anterior datei in care Produsele respective au ajuns in depozitele Vanzatorului.
 3. În cazul în care Produsul comandat nu se află pe stoc și nu poate fi comandat, Vânzătorul comunică acest lucru Cumpărătorului iar părțile pot:  a) Renunța la comandă; b) Alege alt produs.
 4. În cazul prevăzut la 3. b) de mai sus, prețul total al comenzii va fi actualizat în conformitate cu prețul noului produs.
 5. Livrările Produselor comandate sunt efectuate de societati de curierat, entitati juridice terte si externe Vanzatorului, ale cărei fluxuri de lucru nu sunt gestionate de Vanzator. Vanzatorul nu raspunde pentru intarzierea livrarii Produselor de catre societatile de curierat.
 6. Cumpărătorul are obligația de a verifica integritatea coletului la predare, în fața agentului de livrare. În cazul constatării de deteriorări, Cumpărătorul este obligat să consemneze acest lucru pe scrisoarea de livrare/AWB și este obligat să nu preia coletul. În acest caz, Cumpărătorul are obligația de a notifica acest lucru Vanzatorului, fără întârzieri nejustificate. În cazul în care Cumpărătorul preia vreun coletul deteriorat, Vânzătorul este eliberat de orice răspundere cu privire la produsul aflat în acel colet. Cu toate acestea, Cumpărătorul este obligat să preia coletul în toate cazurile în care acesta nu prezintă deteriorări exterioare, în caz contrar fiind obligat la plata către Vânzător a costului de livrare. Retrimiteriea ulterioară a Produselor se va efectua doar cu condiția plății în avans.
 7. Dimensiunile și prețul transportului
  • Colete pana la 30 kg – Livrare 19 Lei și transport gratuit la comenzi de peste 299 Lei.
  • Colete peste 30 kg – Livrare de la 19 lei
2022 - Toate drepturile rezervate - DANCE PAPER SRL

web design by Dow Media