Transport Gratuit! La comenzi mai mari de 150 Ron
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Pachete Speciale

Iubim toate animăluțele, dar în mod special iubim animăluțul tău!
Sunt foarte multe companii dintre care poți alege, iar marea majoritate au o gamă de produse ideale pentru blănosul tău, dar nouă ne place să credem că suntem diferiți, și uite de ce:

  1. AniMarket este o afacere de familie și a luat naștere din iubirea pentru animale.
  2. Toate produsele noastre au fost atent selecționate de către noi, gândindu-ne că produsele ar putea ajunge chiar la pisiciile și câinele nostru.
  3. Pachetele speciale sunt reduse ce cel puțin 10% decât dacă te-ai hotărî să cumperi toate produsele separat.
  4. Încercăm să adăugăm câte o notă personală fiecărei comenzi plasate la noi pe site.
  5. Cea mai frumoasă parte a acestui business este interacțiunea cu clienții noștri. Abia așteptăm să primim poze cu pufoșii vostri pe canalele noastre de social media.

Așadar…

Ai un eveniment special în viața blănosului tău și nu știi cum să îi faci ziua mai specială? AniMarket vine în ajutorul tău cu pachetele noastre speciale pentru blănoși care conțin fericire, fericire și fericire.

Fiecare animăluț merită să fie răsfățat, dar al tău merită cel mai mult! Noi te putem ajuta să achiziționezi ce este mai bun pentru patrupedul tău.

Pachetul ,,bun venit acasă

În momentul în care adoptăm sau cumpărăm un animăluț de companie, acesta devine dependent întru totul de noi. Pentru că echipa AniMarket este o mare iubitoare de animale, am selectat câteva produse care te vor ajuta atât pe tine, cât și pe animăluțul tău să depășiți mult mai ușor perioada de acomodare.

Cadou pentru ziua blănosului tău

Încercarea de a găsi cadoul ideal pentru tovarășul tău patruped poate fi o provocare. Înțelegem cât de mult îți iubești animăluțul și dorim să îți fie ușor să găsești cadouri de înaltă calitate pentru el, care să ofere prețiosului tău pufos ceva interesant de ziua lui sau de orice altă sărbătoare. Această cutie cadou include jucării de calitate și gustări pentru câinele sau pisica ta.

Cadou de Crăciun pentru blănoși

Nu-l lăsa de prietenul tău patruped pe dinafară de Crăciun. Deoarece perioada Crăciunului este una haotică pentru blănoși, dar și pentru noi (să nu uităm de brazii dărâmați, șosetele roase, și globurile sparte) am pregătit un GIFT BOX cu jucării și bunătăți numai bun de pus sub brad.

2022 - Toate drepturile rezervate - DANCE PAPER SRL

web design by Dow Media