Transport Gratuit! La comenzi mai mari de 150 Ron
 1. Prima pagina
 2. /
 3. Politica de retur

Politica de retur

Important: notificarile de retur si schimb se transmit doar pe e-mail: contact@animarket.ro

 Cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Rambursarea se face doar in contul bancar specificat de dumneavoastra. 

Pentru a schimba un produs, va rugam sa ne contactati pe e-mail (contact@animarket.ro) cu titlul SCHIMB PRODUS – nr. comanda + detaliile comenzii si ale dvs. in corpul mailului. Comanda initiala va fi anulata, iar dumneavoastra sunteti nevoit sa plasati o noua comanda. Schimbul se va face doar dupa ce verificam produsele primite de la dvs. La fel ca in cazul returului, toate cheltuielile aferente schimbului vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Optional puteti copia si completa formualrul de mai jos:

o   Nume complet

o   Adresa de email

o   Numar de telefon:

o   Numarul Facturii:
Factura aferenta comenzii din care fac parte produsele pentru care se doreste returul

o   Produse:
Produsele din comanda daca nu este vorba de retur pentru intreaga comanda

o   Motivul returului:

o   Doresc inlocuirea produselor / Doresc returnarea banilor in cont bancar

o   Detalii aditionale (daca doriti sa ne ajutati sa ne imbunatatim calitatea serviciilor)

 1. Potrivit legislatiei in vigoare, Consumatorul are dreptul sa notifice în scris renunta la comanda/contract, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la data încheierii contractului, cheltuielile legate de returnarea produselor, revenind Consumatorului.
 2. Persoanele juridice sau persoanele fizice în exercitarea unei activități profesionale nu sunt considerate Consumatori in acceptiunea legii si nu beneficiaza de dreptul de retur conform legislatiei in vigoare.
 3. Pentru Serviciile deja prestate inainte de renuntare, pretul nu se returneaza.
 4. Cumpărătorul poate solicita înlocuirea sau returnarea bunurilor ce nu corespund comenzii acestuia (alt gramaj, alt produs decât cel comandat), care au fost expediate greșit dintr-o eroare a Vânzătorului, caz în care costurile de transport vor fi suportate de Vânzător.
 5. Pentru returnarea Produselor livrate în condițiile de mai sus, consumatorul informeaza ANIMARKET cu privire la acest lucru prin trimiterea unui e-mail pe următoarea adresă: contact@animarket.ro Emailul trebuie să conțină produsele care urmează să fie returnate, factura de achizitie si motivul returului (cu excepția cazului prevăzut la punctul 1 de mai sus). Clientul are obligația de a returna produsele în stara în care le-a primit, fără urme de uzură sau defecte, în ambalajul original inclusiv produsele bonus sau cadourile, ori alte beneficii materiale care au insotit Bunul, în termen de cel mult 14 zile de la data la notificării returului.
 6. Atentie! Cumparatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In cazul in care un Bun este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, avand urme evidente de utilizare, deteriorari, ambalaj deschis, accesorii ori componente lipsa, Cumparatorul va suporta costurile de aducere a Bunului in stadiul initial sau diferenta de pret dintre pretul Bunului nou si pretul Bunului folosit/resigilat. In acest caz, ANIMARKET are dreptul de a decide acceptarea/neacceptarea returului sau de a reține o parte din pretul produsului. Aceasta suma va fi comunicata Cumparatorului dupa evaluarea diminuarii valorii.
 7. Valoarea Bunurilor vandute si returnate precum si a serviciilor neprestate va fi rambursata inapoi Cumparatorului de catre Vanzator intr-un termen de 14 zile calendaristice de la data primirii Bunurilor retur.
 8. Conform OUG 34/2014 sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile Cumpărătorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.
 9. In cazul in care la livrarea produselor se constata anumite defecte, conform certificatului de garantie avem obligatia de a solutiona in functie de defectul produsului/produselor prin reparare, inlocuire sau restituirea contravaloarii acestora integral.
 10. Durata garantiei este cea prevazuta in certificatul de garantie.
 11. Garantia incepe sa curga din momentul achizitionarii produsului/produselor de catre clientul final, care este data facturii sau a bonului fiscal.
 12. In cazul aparitiei unei defectiuni acoperita de garantie, in conditiile de garantie din certificatul de garantie, Cumparatorul trebuie sa informeze ANIMARKET cu privire la defectiunea aparuta prin trimiterea unui e-mail pe următoarea adresă: contact@animarket.ro. Emailul trebuie să conțină produsele cu defectiuni, descrierea defectiunii, factura de achizitie si certificatul de garantie.
 13. Vanzatorul va evalua cererea si va informa Cumparatorul cu privire la acceptarea cererii de garantie, iar daca cererea de garantie a fost acceptata, despre modalitatea de remediere. Produsul poate fi reparat, inlocuit sau Cumparatorului i se poate returna valoarea produsului (cu conditia returnarii produsului). Clientul are obligația de a expedia produsele acceptate pentru garantie sau retur in temeiul prezentului punct in termen de cel mult 14 zile de la data primirii raspunsului.
 14. Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Rambursarea se face doar in contul bancar specificat de dumneavoastra. 
 15.  In cazul in care produsul este perisabil (e.g. hrana, vitamine, delicii) produsul va fi returnat doar daca ambalajul nu a fost deschis.

 

2022 - Toate drepturile rezervate - DANCE PAPER SRL

web design by Dow Media