Transport Gratuit! La comenzi mai mari de 150 Ron

Extensia familiei noastre: AniMarket

27 septembrie 2023

Cu drag, vă voi spune povestea afacerii noastre de familie, un pet shop dedicat iubitorilor de animale, condusă de mine, o femeie pasionată, și tatăl meu, cu inima mare pentru patrupezi.

Încă din copilărie, am avut o adorație pentru animale. Nu trecea o zi fără să aduc acasă un câine străzăruț sau un pui de pisică abandonat. Tatăl meu, un om al naturii, mă încuraja întotdeauna să îngrijesc și să protejez animalele. Acesta a fost începutul legăturii noastre profunde și a pasiunii comune pentru aceste creaturi minunate.

Cu un an în urmă, am decis să transformăm această pasiune într-o afacere de familie. Cu sprijinul tatălui meu, am reușit să punem bazele AniMarket.

Așa că, cu pasiunea noastră și mult entuziasm, am deschis “ușile” pet shop-ului nostru. A fost un început modest, dar am fost determinați să oferim cele mai bune produse și servicii pentru comunitatea de iubitori de animale.

Eu, ca femeie în afaceri, am fost bucuroasă să văd cât de mult sprijin am primit de la clienții noștri. Am făcut tot posibilul să oferim o gamă variată de produse, de la hrană de calitate, jucării, accesorii și servicii de îngrijire pentru animale. Am pus accent pe cunoștințele noastre despre sănătatea și bunăstarea animalelor, oferind sfaturi personalizate și consultanță pentru fiecare client.

Tatăl meu, cu experiența sa în gestionarea afacerilor și dragostea sa pentru animale, a fost motorul din spatele reușitei noastre. El se asigura că totul funcționa perfect și că clienții noștri erau întotdeauna mulțumiți.

Aproape fiecare zi a fost o aventură în pet shop-ul nostru de familie. Am avut clienți fideli, până la cei care împărtășeau poveștile lor cu animalele lor de companie și bucuriile aduse de acestea.

Ceea ce a început ca o afacere de familie modestă a crescut într-un loc iubit de comunitatea noastră online. Suntem recunoscători pentru fiecare zi petrecută alături de animale și oameni minunați care împărtășesc aceeași pasiune. Pet shop-ul nostru nu este doar o afacere, ci și o extensie a familiei noastre, unde dragostea și îngrijirea pentru animale sunt întotdeauna pe primul loc.

2022 - Toate drepturile rezervate - DANCE PAPER SRL

web design by Dow Media